Vooruit kijkend naar de aanstaande bouwvak vakantie wil ik graag met u even terugkijken naar de laatste 7 maanden.

De laatste 7 maanden hebben de #MannenvanBaggen zich van hun allerbeste kant laten zien, zowel naar mij en naar hun collega’s maar.. ook ontzettend belangrijk, naar u, naar de klant.

In deze periode zijn wij ook verder gegaan met ons merk en het verder professionaliseren van onze bedrijfsprocessen. Zo is Installatiebedrijf Baggen -> Baggen Installatietechniek geworden, met daarbij een nieuwe frisse huisstijl die ook op onze nieuwe werkbussen is uitgerold. Verder hebben wij samenwerkingen gesloten met grote nationale partijen om zo verder te groeien in ons vakgebied en ons werkgebied verder te vergroten en daar mogen wij best een beetje trots op zijn.

In de laatste 7 maanden kan ik met trots vertellen dat wij meer dan 180 grote en kleine projecten hebben mogen starten en afronden. Daarnaast hebben wij samen met onze partners Dabo BV, Sanisale Heerlen, Klusservice Raven, Renet Tegelwerken, Diamo Realisatie, LVB Tegelwerken en BZ Service 47 badkamers gestart en opgeleverd.

Chapeau voor mijn collega’s en onze partners. Op naar een welverdiende vakantie om daarna, vanaf 30 augustus, weer met frisse zin en een nog groter team verder aan de slag te gaan!

Bedankt, bedankt, bedankt!

– Mick Baggen