2021 komt langzaam tot z’n einde, nog twee weken en dan gaan ook de #MannenvanBaggen een weekje met vakantie.

Wat een jaar was het, heel druk, heel uitdagend, heel leuk maar ook heel pittig.
Een jaar, wederom beheerst door Corona. Een jaar waarin we veel hebben geleerd. Een jaar waarin we ontzettend snel zijn gegroeid. Een jaar waarin wij naar ons nieuwe kantoorpand zijn verhuisd. Een jaar waarin wij onze werkzaamheden hebben uitgebreid naar de ventilatie- en aircotechniek.

Als ik het jaar mocht samenvatting in een paar woorden dan kom ik uit op #uitdagend #verandering #mooiegebeurtenissen #mooieresultaten.
Samen met alle toppers om mij heen, van de monteurs op locatie tot mijn collega’s op kantoor hebben we er, met vallen en opstaan, een prachtig jaar van gemaakt. Helaas ook minder leuke dingen mee mogen maken, maar ook dat hoort erbij. Als het eindresultaat maar goed is en de klant tevreden dan ben ik tevreden.

Vorig jaar in mei is mijn vader plotseling overleden en heb ik een bedrijf overgenomen dat amper nog een bedrijf was. In ons eerste half jaar hebben wij een basis neergelegd. In ons eerste hele jaar, 2021, hebben wij deze basis verder uitgewerkt. Zo hebben wij een nieuwe modernere huisstijl ontwikkeld, onze bedrijfsprocessen geprofessionaliseerd, de slogan #MannenvanBaggen in het leven geroepen, 3 keer verhuisd (nu hoop ik dat we de komende jaren hier kunnen blijven zitten en er niet weer uitgroeien), ons team uitgebreid, onze werkzaamheden uitgebreid, een professioneel kantoor mogen opzetten met ervaren collega’s die ons versterken, veel geinvesteerd in bussen en materiaal om nog beter en sneller onze werkzaamheden te kunnen doen en nog zo veel meer.. Als ik er nu eens rustig op terugkijk dan is het best wel iets om trots op te zijn.

Op naar de komende jaren, iedereen bedankt voor het vertrouwen in ons, zowel voor de klanten als voor onze collega’s die ons bij diverse projecten ondersteunen.

Bedankt allemaal en hele fijne feestdagen gewenst,
Mick Baggen