Ruim een maand geleden zijn we gestart met de verbouwing van het oude klooster op Watersley. Een project waar we nu al apetrots op zijn. Samen met de deskundige collega’s van Heer+Huis Bouwt, realiseren we een unieke woon- werk- en leefomgeving.

Ons doel is het monumentale pand in ere behouden en een krachtig bestaan bieden door het realiseren van verschillende doeleinden zoals werk, wonen en kort verblijven. Het klooster is gelegen in een unieke omgeving die diverse mogelijkheden biedt. Het gerenoveerde klooster zal dienen als een ontmoetingsplek met een historische schil die leidt tot de ontwikkeling van vernieuwde bedrijvigheid.

In de toekomst is het klooster voorzien van onder meer hotelkamers, een sportpoli, fitness- en wellnessfaciliteiten, een vergadercentrum en een groot scale aan werkplekken. Dit alles draagt bij aan een vitaal bestaan.

Op dit moment wordt er volop gebouwd aan fase 1, 29 appartementen. De platte daken zijn reeds gereed, op de 3e verdieping zijn inmiddels overal nieuwe buitenkozijnen geplaatst en binnen zijn we gestart met de afbouw. Na de carnaval starten we met de restauratie van de gevels en het dak. De oude allure van het klooster wordt in ere hersteld middels het aanbrengen van natuursteen leien ipv bitumen.

Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

Zoek jij nog een partner voor een (renovatie) project? Plan dan een gratis adviesgesprek en we kijken graag samen naar de mogelijkheden.