Het is nu bijna 3 jaar geleden dat ik dit bedrijf heb overgenomen. In die periode heb ik veel geprobeerd, veel aangepast, we zijn gegroeid, we zijn weer ingekrompen, we zijn enkele keren verhuisd maar met tijd komt wijsheid..

Na bijna 3 jaar aan het hoofd van de zaak te staan en hierbij veel geleerd te hebben weet ik onderhand ook heel goed wat ik wel en wat ik niet wil. Wat we wel goed kunnen en wat we niet goed kunnen.
En daarom presenteer ik jullie.. de #MannenvanBaggen: Loodgietersbedrijf Baggen.
Net als ikzelf: basic, duidelijk en we weten precies wat we wel en niet kunnen.
Back to basic..

Dus ben je op zoek naar een geweldig team van loodgieters, vakmannen die top kwaliteit werk afleveren, een team eromheen dat ervoor zorgt dat er binnen 1 dag iemand bij je is en ervoor zorgt dat je een offerte op maat krijgt, dan moet je bij ons zijn. Of het nu gaat om een nieuwe #kraan, nieuwe #riolering, het onstoppen van je #afvoer, een nieuwe #cvketel, nieuwe #radiatoren, nieuwe #Multipanel#badkamer, het kan niet op.. Gewoon contact opnemen met de #MannenvanBaggen :
www.baggen.nl
046-4743918

Tot snel!