Centrale verwarming

Installatietechniek Baggen is gespecialiseerd in loodgieterswerk. Goed loodgieterswerk is een kwestie van sleutelen met een helder vooruitziende blik en het netwerk van leidingen volledig aansluitend en dicht maken. Dit is van cruciaal belang om lekkage te voorkomen. Geen klus die je er even bij doet als je een andere specialisatie hebt. Daarom geloven wij in de kracht van een netwerk met specialisten.  

Installatietechniek Baggen is uw partner op het gebied van loodgieterswerk, maar beschikt over een groot netwerk van gewaardeerde en gespecialiseerde partners op alle gebieden van bouw. Ons netwerk ontzorgt u van begin tot einde. We vinden het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw vraagstukken. Daarom werken wij met vaste partners die ieder hun eigen expertise hebben. Korte lijnen, één aanspreekpunt en de beste service voor u.

Uw wensen, onze kennis…

Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor diverse vraagstukken. Van het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer en van een extra radiator tot een complete CV-installatie. Wij zorgen voor het juiste team van de mensen voor de klus. Staat uw vraag er niet bij, geef ons even een belletje.

Wilt u graag meer informatie of een offerte voor uw project, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

#MannenvanBaggen

Voor alle service omtrent de centrale verwarming

Meer informatie?

Centrale verwarming

Een CV-installatie vervangen of installeren is een taak die goed en degelijk moet worden uitgevoerd. Installatietechniek Baggen werkt met gecertificeerde installateurs en is al jarenlang erkend installateur van verwarmingssystemen. Wij garanderen een veilige en duurzame installatie van uw centrale verwarmingsnetwerk.

De betere centrale verwarming
Het concept van centrale verwarming bestaat al eeuwenlang, tegenwoordig is er zowel veel woongemak als efficiëntie te behalen door het installeren van een centraal verwarmingsnetwerk. Voor een goede centrale verwarming is allereerst goed loodgieterswerk nodig. Er dient gedegen voorwerk te worden verricht voordat we de door u gewenste centrale verwarmingsketel plaatsen. Dit is een van de redenen waarom we het belangrijk vinden dat u één aanspreekpunt heeft, zo kunnen wij alle elementen die met elkaar in verbinding staan goed coördineren. Voor een optimaal advies en plan van aanpak komen wij eerst bij u langs om de situatie te analyseren.

Duurzame verwarming?
Het is een grote omslag voor u om over te stappen op een duurzaam en wellicht zelfs klimaatneutraal systeem voor de verwarming. Voor het behalen van een officieel hoger duurzaamheidskenmerk van uw woning, wilt u van het gas af en overgaan op een grondwaterpomp en zonne-energie. Dit is een transitie waar u in investeert om er later rendement op te behalen. Voor een persoonlijk advies gaan we met u in gesprek over hoe uw pand klimaatneutraal wordt.

Verwarmingselementen
Het correct functioneren van het verwarming systeem hangt samen met de plaatsing van verwarmingselementen. Hierin heeft u tegenwoordig veel keus, we kunnen samen met u een vloerplan opstellen met elementen met de door u gewenste functie en uitstraling. Per ruimte, zoals natte ruimte, woonkamer, keuken, kiest u naar wens een bepaald soort element. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor verwarmingselementen worden deze vakkundig aangesloten op het centrale systeem. Er is veel keus in termen van verwarmingselementen. We kunnen u adviseren zodat u eruit komt welke elementen bij u passen. Ook kunnen we de mogelijkheden met u doornemen als vloerverwarming gewenst is.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Contact

info@baggen.nl
+31 (0)46-474 39 18

Rijksweg Noord 58B
6162 AL Geleen

%d bloggers liken dit: