Centrale verwarming

#MannenvanBaggen

Voor alle service omtrent de centrale verwarming

Meer informatie?

Centrale verwarming

Een CV-installatie vervangen of installeren is een taak die goed en degelijk moet worden uitgevoerd. Installatietechniek Baggen werkt met gecertificeerde installateurs en is al jarenlang erkend installateur van verwarmingssystemen. Wij garanderen een veilige en duurzame installatie van uw centrale verwarmingsnetwerk.

De betere centrale verwarming
Het concept van centrale verwarming bestaat al eeuwenlang, tegenwoordig is er zowel veel woongemak als efficiëntie te behalen door het installeren van een centraal verwarmingsnetwerk. Voor een goede centrale verwarming is allereerst goed loodgieterswerk nodig. Er dient gedegen voorwerk te worden verricht voordat we de door u gewenste centrale verwarmingsketel plaatsen. Dit is een van de redenen waarom we het belangrijk vinden dat u één aanspreekpunt heeft, zo kunnen wij alle elementen die met elkaar in verbinding staan goed coördineren. Voor een optimaal advies en plan van aanpak komen wij eerst bij u langs om de situatie te analyseren.

Duurzame verwarming?
Het is een grote omslag voor u om over te stappen op een duurzaam en wellicht zelfs klimaatneutraal systeem voor de verwarming. Voor het behalen van een officieel hoger duurzaamheidskenmerk van uw woning, wilt u van het gas af en overgaan op een grondwaterpomp en zonne-energie. Dit is een transitie waar u in investeert om er later rendement op te behalen. Voor een persoonlijk advies gaan we met u in gesprek over hoe uw pand klimaatneutraal wordt.

Verwarmingselementen
Het correct functioneren van het verwarming systeem hangt samen met de plaatsing van verwarmingselementen. Hierin heeft u tegenwoordig veel keus, we kunnen samen met u een vloerplan opstellen met elementen met de door u gewenste functie en uitstraling. Per ruimte, zoals natte ruimte, woonkamer, keuken, kiest u naar wens een bepaald soort element. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor verwarmingselementen worden deze vakkundig aangesloten op het centrale systeem. Er is veel keus in termen van verwarmingselementen. We kunnen u adviseren zodat u eruit komt welke elementen bij u passen. Ook kunnen we de mogelijkheden met u doornemen als vloerverwarming gewenst is.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Contact

info@baggen.nl
+31 (0)46-474 39 18

Rijksweg Noord 58B
6162 AL Geleen

%d bloggers liken dit: