Diensten

Kiezen.
Contact.
Opgelost.

Baggen levert

Voor professioneel en service gerichte totaaldiensten kunt u bij Baggen terecht.
Onze installateurs zijn bouwtechnisch vakkundig en jaren actief in de sector.

Woont u in de regio Zuid-Limburg? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek en een offerte.

Loodgieterswerk

Als het gaat om loodgieterswerk, zijn er verschillende klussen waarvoor je een loodgieter kunt inschakelen. Een van de meest voorkomende problemen is een verstopte gootsteen, toilet of douche.

Sanitair

Als loodgietersbedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om goed functionerend sanitair te hebben in uw huis. Het is essentieel voor uw dagelijkse routine en draagt bij aan een hygiënische en gezonde leefomgeving.

Radiatoren

Als loodgietersbedrijf zijn we gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van radiatoren. Radiatoren zijn een essentieel onderdeel van uw centrale verwarmingssysteem.

Centrale Verwarming

Als loodgietersbedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een goed werkend centrale verwarmingssysteem te hebben. Het is immers de ruggengraat van een comfortabel en warm huis tijdens de koude maanden van het jaar.

Montage

Als loodgietersbedrijf bieden we hoogwaardige montage services voor al uw loodgietersbehoeften. Of u nu een nieuwe badkamer wilt installeren, een nieuw sanitair of een nieuw verwarmingssysteem.

Ventilatie

Als loodgietersbedrijf begrijpen we hoe belangrijk goede ventilatie is voor een gezond en comfortabel leefklimaat in uw huis. Slechte ventilatie kan leiden tot een opeenhoping van vocht en schimmel, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen en schade aan uw huis.