Electrische boilers

Installatietechniek Baggen is gespecialiseerd in loodgieterswerk. Goed loodgieterswerk is een kwestie van sleutelen met een helder vooruitziende blik en het netwerk van leidingen volledig aansluitend en dicht maken. Dit is van cruciaal belang om lekkage te voorkomen. Geen klus die je er even bij doet als je een andere specialisatie hebt. Daarom geloven wij in de kracht van een netwerk met specialisten.  

Installatietechniek Baggen is uw partner op het gebied van loodgieterswerk, maar beschikt over een groot netwerk van gewaardeerde en gespecialiseerde partners op alle gebieden van bouw. Ons netwerk ontzorgt u van begin tot einde. We vinden het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw vraagstukken. Daarom werken wij met vaste partners die ieder hun eigen expertise hebben. Korte lijnen, één aanspreekpunt en de beste service voor u.

Uw wensen, onze kennis…

Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor diverse vraagstukken. Van het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer en van een extra radiator tot een complete CV-installatie. Wij zorgen voor het juiste team van de mensen voor de klus. Staat uw vraag er niet bij, geef ons even een belletje.

Wilt u graag meer informatie of een offerte voor uw project, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Klik hier om een afspraak te maken via Whatsapp!

Het aansluiten van een boiler in combinatie met een cv-ketel is een eenvoudige manier om gas én geld te besparen

Zonnepanelen, warmtepompen en andere groene oplossingen kunnen fossiele brandstoffen vervangen. Ook in uw eigen woning.

Voorheen werd kraanwater opgewarmd door een hoog rendement-combiketel. Aangezien deze apparatuur op aardgas werkt, met uitstoot van het broeikasgas CO2, is er gezocht naar alternatieven die minder impact hebben op het klimaat. Omdat we van het gasgebruik af willen, maken veel appartementencomplexen en wooncoöperaties gebruik van stadsverwarming. Om ervoor te zorgen dat Nederland in 2050 een duurzaam energiesysteem heeft, speelt zonne-energie, naast windenergie, een grote rol. Zonnepanelen zetten de straling van de zon om in elektriciteit zonder dat er CO2 bij vrij komt.’’ 

ELECTRISCHE BOILER Groene stroom zorgt voor minder CO2 uitstoot en levert een mooie besparing en/of opbrengst op voor de opwekker. ,,Het aansluiten van een boiler in combinatie met een cv-ketel is een eenvoudige manier om gas én geld te besparen. Op dit moment is deze oplossing de grootste stap die particulieren kunnen maken qua verduurzaming van de woning tegen een minimale investering. De investering in een boiler is 500-1.000 euro, maar dit bedrag wordt al terugverdiend binnen één jaar. Elk daarop volgend jaar levert dat een besparing van ongeveer 500 euro op.’’

 

Klik hier om een afspraak te maken via Whatsapp!

%d bloggers liken dit: