Elektrische radiatoren

#MannenvanBaggen

Voor alle service omtrent de centrale verwarming

Meer informatie?

Elektrische radiatoren

Verwarmingspanelen met ingebouwde thermostaat. Deze verwarming is geschikt om ook bij flinke kou de kamers wel op temperatuur te krijgen en houden. Een mooi voordeel van de panelen is dat ze inclusief een thermostaat worden geleverd. De thermostaat is instelbaar in graden, het is een draaischijf waarop de temperatuur staat gedrukt. Het is geen exacte thermometer maar helpt wel bij het comfortabel gebruik van het paneel. De thermostaat schakelt het paneel uit wanneer de temperatuur is bereikt waardoor er energie wordt bespaard.

Glamox elektrische radiatoren
De producten van Glamox zijn van zeer goede kwaliteit en leveren uitstekende verwarmingsprestaties en zijn nog veilig ook. De prijs-kwaliteit verhouding van deze radiatoren is uitstekend. Zeker de moeite waard om de Glamox panelen mee te nemen in uw overwegingen bij het kiezen van een verwarmer.

Installatie
Wij kunnen u een prijs opmaken inclusief montage en eventueel maken van nieuwe elektra punten. Neem vandaag nog contact met ons op via Whatsapp of via ons contactformulier. We kijken graag met u mee naar de beste mogelijkheden voor u.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Contact

info@baggen.nl
+31 (0)46-474 39 18

Rijksweg Noord 58B
6162 AL Geleen

%d bloggers liken dit: