Loodgieterswerk

Installatietechniek Baggen is gespecialiseerd in loodgieterswerk. Goed loodgieterswerk is een kwestie van sleutelen met een helder vooruitziende blik en het netwerk van leidingen volledig aansluitend en dicht maken. Dit is van cruciaal belang om lekkage te voorkomen. Geen klus die je er even bij doet als je een andere specialisatie hebt. Daarom geloven wij in de kracht van een netwerk met specialisten.  

Installatietechniek Baggen is uw partner op het gebied van loodgieterswerk, maar beschikt over een groot netwerk van gewaardeerde en gespecialiseerde partners op alle gebieden van bouw. Ons netwerk ontzorgt u van begin tot einde. We vinden het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw vraagstukken. Daarom werken wij met vaste partners die ieder hun eigen expertise hebben. Korte lijnen, één aanspreekpunt en de beste service voor u.

Uw wensen, onze kennis…

Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor diverse vraagstukken. Van het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer en van een extra radiator tot een complete CV-installatie. Wij zorgen voor het juiste team van de mensen voor de klus. Staat uw vraag er niet bij, geef ons even een belletje.

Wilt u graag meer informatie of een offerte voor uw project, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

#MannenvanBaggen

Voor al uw loodgieterswerk

Meer informatie?

Loodgieterswerk

Goed loodgieterswerk is een kwestie van sleutelen met helder vooruitziende blik en het netwerk volledig aansluitend en dicht maken. Klinkt makkelijk, maar is een stuk lastiger dan u zou verwachten. Daarom sturen wij al jarenlang in de regio Zuid-Limburg onze vakkundige loodgieters erop uit om uw loodgietersklus in orde te maken.

Ook op het gebied van loodgieterswerk zijn er continu ontwikkelingen, uiteraard blijven wij ons bijscholen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Services

Woont u in de regio Zuid-Limburg? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek en een offerte. Liever direct een afspraak inplannen, stuur ons een Whatsapp bericht!

Beter bij Baggen

Voor professioneel en service gerichte totaaldiensten kunt u bij Baggen terecht, onze installateurs zijn bouwtechnisch vakkundig en jaren actief in de sector. We blijven up-to-date over de laatste ontwikkelingen van de techniek en mode, zo proberen we ons in deze markt te onderscheiden. We hebben doorgaans korte wachttijden voor klussen.

Contact

info@baggen.nl
+31 (0)46-474 39 18

Handelsweg 17
6163 AJ Geleen

%d bloggers liken dit: