Multipanel badkamers

In samenwerking met onze vaste sanitair partner Sanisale Heerlen bieden wij nu ook de producten aan van Multipanel voor uw badkamer of wc renovatie.

Multipanel
Creëer prachtige ruimtes met deze waterproof badkamerwandpanelen, de luxe en moderne manier om uw badkamer aan te kleden. Deze schitterende wandpanelencollecties zijn leverbaar in allerlei maten en designs, waaronder marmer, steen en hout, en bieden u tal van mogelijkheden op het gebied van design. Zo kunt u uw badkamer veranderen in een stijl die helemaal bij u past.

Voordelen in een notendop
– Uw badkamer of toilet velen malen goedkoper renoveren
– Uw badkamer of toilet velen malen sneller renoveren

Meer informatie?
Neem contact met ons op via e-mail: info@baggen.nl of via telefoon: 046-4743918 en dan komt een van onze medewerkers zo snel mogelijk bij u thuis om de mogelijkheden en voordelen te bespreken.
Door gebruik te maken van ons complete pakket van volledige ontzorging kunt u binnen 2 maanden nog genieten van uw nieuwe badkamer of toilet.

Waarom Multipanel?

Gemakkelijk schoon te maken, geheel waterafstotend, snel en gemakkelijk te monteren, 30 jaar garantie, haast naadloze voegen met Hydrolock en het kan worden aangebracht over bestaande tegels.
%d bloggers liken dit: