Nieuws

Klanttevredenheids onderzoek

“Hard werken voor iets dat ons niet interesseert, noemen we stress. Hard werken voor iets dat ons wel interesseert, noemen we passie.”Ook wij willen onze dienstverlening constant verbeteren en omdat dat te doen gaan we uw hulp vragen. Iedere monteur krijgt van ons een klanttevredenheids blad mee en we hopen dat u dit met onsMeer lezen over “Klanttevredenheids onderzoek”

Kantoor gesloten ivm Corona

Helaas hebben wij op dit moment ons kantoor moeten sluiten in verband met coronabesmettingen. Achter de schermen werken we er hard aan om onze planning aan te passen en uiteraard indien mogelijk de afspraken door te laten gaan. Op dit moment zijn we enkel per e-mail bereikbaar: backoffice@baggen.nlIndien een afspraak niet door kan gaan, stellenMeer lezen over “Kantoor gesloten ivm Corona”

2021: wat een jaar!

2021, het eerste volledige jaar onder leiding van Mick Baggen. Een jaar vol mooie projecten, voor zowel bedrijven als particulieren. Van dakbedekkingen tot badkamer renovaties. Van complete bouwprojecten tot ventilatiewerkzaamheden. Naast de prachtige projecten die we voor onze klanten mochten doen, hebben we ook met Installatietechniek Baggen stappen gezet. 2021 was het jaar waarin weMeer lezen over “2021: wat een jaar!”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Baggen Installatietechniek
Handelsweg 17
6163 AJ Geleen
Limburg, Nederland

+31 (0)46-4743918
info@baggen.nl

%d bloggers liken dit: