Over

Installatietechniek Baggen is gespecialiseerd in loodgieterswerk. Goed loodgieterswerk is een kwestie van sleutelen met een helder vooruitziende blik en het netwerk van leidingen volledig aansluitend en dicht maken. Dit is van cruciaal belang om lekkage te voorkomen. Geen klus die je er even bij doet als je een andere specialisatie hebt. Daarom geloven wij in de kracht van een netwerk met specialisten.  

Installatietechniek Baggen is uw partner op het gebied van loodgieterswerk, maar beschikt over een groot netwerk van gewaardeerde en gespecialiseerde partners op alle gebieden van bouw. Ons netwerk ontzorgt u van begin tot einde. We vinden het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw vraagstukken. Daarom werken wij met vaste partners die ieder hun eigen expertise hebben. Korte lijnen, één aanspreekpunt en de beste service voor u.

Uw wensen, onze kennis…

Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor diverse vraagstukken. Van het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer en van een extra radiator tot een complete CV-installatie. Wij zorgen voor het juiste team van de mensen voor de klus. Staat uw vraag er niet bij, geef ons even een belletje.

Wilt u graag meer informatie of een offerte voor uw project, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Installatietechniek Baggen

Sinds 1918

Historie

Gestart in 1918 als Altepost met een andere eigenaar. Later nam Teun Baggen het bedrijf over en ging verder onder de naam ‘Altepost & Baggen’, later werd dit Baggen.

In 1985 nam zijn zoon, Paul Baggen, het bedrijf over en veranderde de naam in: Loodgieters- en Dakdekkersbedrijf Baggen.

Paul Baggen stond met Loodgieters- en Dakdekkersbedrijf Baggen in de hele regio Limburg (en vaak ook erbuiten) bekend als een stabiele partner in de bouw, voor ruim 20 jaar. Grote woningbouwverenigingen tot sportstichtingen, lokale ondernemers en particulieren vonden hun weg naar het bedrijf. Al snel groeide het bedrijf en met 8 werknemers kregen we een stabiele voet aan de grond in voornamelijk loodgieters- c.v. en dakdekkerswerkzaamheden.

Met de bouwcrisis stond een zware periode voor de deur. Dit zorgde ervoor dat we in 2010 in een kleinere opzet een doorstart hebben gemaakt. Vanaf deze periode werken wij als firma veel samen met professionele conculega’s, sinds 2010 onder de naam Installatiebedrijf Baggen.

Heden

Vandaag de dag, in 2021, is Installatiebedrijf Baggen een stabiele partner in Zuid- en Midden Limburg voor o.a. al het loodgieters- en dakdekkerswerk.

Met het aantreden van de derde generatie, Mick Baggen, in mei 2020 na het plotselinge overlijden van Paul Baggen is de continuïteit van ons familiebedrijf gewaarborgd. Heeft u een storing of wilt u gaan verbouwen? Dan is Installatiebedrijf Baggen uw partner.

Benieuwd naar alle diensten die wij voor u kunnen realiseren? Bekijk onze diensten: Loodgieterswerk, badkamerrenovatie, overige diensten.

Nieuw jasje, zelfde bedrijf

De derde generatie is aan de beurt.

Modernere en milieuvriendelijkere technieken
zorgen ervoor dat wij als BAGGEN de komende jaren
de betrouwbare partner blijven die wij al zijn sinds 1918.

En daar hoort een nieuwe uitstraling bij. De groene ‘A’ staat symbool voor de CO2 neutrale toekomst die we tegemoet gaan en de weg die we samen met u willen bewandelen. Omhoog.
Zowel in aanbod, kwaliteit en tevredenheid.

Contact

info@baggen.nl
+31 (0)46-474 39 18

Rijksweg Noord 58B
6162 AL Geleen

%d bloggers liken dit: