Over

Installatietechniek Baggen

Sinds 1918

Historie

Gestart in 1918 als Altepost met een andere eigenaar. Later nam Teun Baggen het bedrijf over en ging verder onder de naam ‘Altepost & Baggen’, later werd dit Baggen.

In 1985 nam zijn zoon, Paul Baggen, het bedrijf over en veranderde de naam in: Loodgieters- en Dakdekkersbedrijf Baggen.

Paul Baggen stond met Loodgieters- en Dakdekkersbedrijf Baggen in de hele regio Limburg (en vaak ook erbuiten) bekend als een stabiele partner in de bouw, voor ruim 20 jaar. Grote woningbouwverenigingen tot sportstichtingen, lokale ondernemers en particulieren vonden hun weg naar het bedrijf. Al snel groeide het bedrijf en met 8 werknemers kregen we een stabiele voet aan de grond in voornamelijk loodgieters- c.v. en dakdekkerswerkzaamheden.

Met de bouwcrisis stond een zware periode voor de deur. Dit zorgde ervoor dat we in 2010 in een kleinere opzet een doorstart hebben gemaakt. Vanaf deze periode werken wij als firma veel samen met professionele conculega’s, sinds 2010 onder de naam Installatiebedrijf Baggen.

Heden

Vandaag de dag, in 2021, is Installatiebedrijf Baggen een stabiele partner in Zuid- en Midden Limburg voor o.a. al het loodgieters- en dakdekkerswerk.

Met het aantreden van de derde generatie, Mick Baggen, in mei 2020 na het plotselinge overlijden van Paul Baggen is de continuïteit van ons familiebedrijf gewaarborgd. Heeft u een storing of wilt u gaan verbouwen? Dan is Installatiebedrijf Baggen uw partner.

Benieuwd naar alle diensten die wij voor u kunnen realiseren? Bekijk onze diensten: Loodgieterswerk, badkamerrenovatie, overige diensten.

Nieuw jasje, zelfde bedrijf

De derde generatie is aan de beurt.

Modernere en milieuvriendelijkere technieken
zorgen ervoor dat wij als BAGGEN de komende jaren
de betrouwbare partner blijven die wij al zijn sinds 1918.

En daar hoort een nieuwe uitstraling bij. De groene ‘A’ staat symbool voor de CO2 neutrale toekomst die we tegemoet gaan en de weg die we samen met u willen bewandelen. Omhoog.
Zowel in aanbod, kwaliteit en tevredenheid.

Contact

info@baggen.nl
+31 (0)46-474 39 18

Rijksweg Noord 58B
6162 AL Geleen

%d bloggers liken dit: