Sanitair

#MannenvanBaggen

Voor al uw sanitair

Meer informatie?

Sanitair

Installatietechniek Baggen plaatst vakkundig al het sanitair voor u. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Naast het plaatsen doen we ook het loodgieterswerk en elektrische installaties voor goede prijzen. Een partner voor het totaalpakket. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitswerk. We geven altijd garantie op onze werkzaamheden. En we proberen zo veel mogelijk klimaatneutraal te werken.

Voor een optimale voorbereiding komen we eerst de situatie analyseren zodat we een passend plan kunnen maken voor het project en uw wensen.

Onze wachttijden zijn niet lang, waardoor u vaak snel al van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

Ook voor de renovatie van badkamers kunt u terecht bij ons. Een renovatie van uw badkamer kan de waarde, het woongemak en de uitstraling van uw woning verhogen. U kunt al een elegant resultaat verwachten bij een nieuwe betegeling, een nieuwe douche of een inbouwkast voor uw wasmachine. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Services

Woont u in de regio Zuid-Limburg? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek en een offerte. Liever direct een afspraak inplannen, stuur ons een Whatsapp bericht!

Beter bij Baggen

Voor professioneel en service gerichte totaaldiensten kunt u bij Baggen terecht, onze installateurs zijn bouwtechnisch vakkundig en jaren actief in de sector. We blijven up-to-date over de laatste ontwikkelingen van de techniek en mode, zo proberen we ons in deze markt te onderscheiden. We hebben doorgaans korte wachttijden voor klussen.

Contact

info@baggen.nl
+31 (0)46-474 39 18

Rijksweg Noord 58B
6162 AL Geleen

%d bloggers liken dit: